fredag 28. juni 2013

Lite spennende som skjer her om dagen. Vi venter på en lc-trening så Balder kan få tatt det siste lisensløpet sitt så vi kan få meldt på noen prøver utover sommeren/høsten. På søndag skal vi en liten tur på utstilling på Gjøvik. Balder og Caisa som skal i ringen denne gangen, i tillegg skal Rappfoten's Conan og Rappfoten's Bilbo også stilles ut.
Ellers koser vi oss bare med et par varme sommerdager innimellom alt regnet ;)

                                    Bindi (Rappfoten's Cathla)                                               Min badeand - Balder :)                                          Far og sønn - Knut og BalderEn gang i uken er Knut på Nordisk heste- og hundeterapi skole og får masasje og laserbehandling av Line Neby. Det ser ut til å fungere strålende for benet hans. foreløpig må han behandles en gang i uken for å være smertefri, men håpet er jo at han ikke trenger så hyppige behandlinger. Innimellom har jeg med meg noen av de andre hundene som bare får gjejnnomgått kroppen og får litt masasje og småjusteringer.
                                Her får Bindi laserbehandling for å se om det kan hjelpe på arrene etter               brannkoppene hun hadde da hun var bittliten


                     Rappfoten's Bilbo (Oliver) får også behandling innimellom 
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar